De verschillende therapie vormen die ik aanbied

Hypnotherapie is een planmatige aanpak om verschillende gezondheidsproblemen aan te pakken, waarbij de therapeut en cliënt samenwerken om specifieke doelen te bereiken. Er zijn verschillende programma’s om je helpen.

emdr-mind-eye

EMDR

EMDR is een vorm van psychotherapie en staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een snelle behandelmethode om nare ervaringen te verwerken.

meisje in het gras

Mindfulness

Mindfulness helpt ons ieder moment van ons leven volledig te leven, ook de meest moeilijke.

mind eye power

Mind Eye Power

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt het trauma letterlijk en figuurlijk ontzenuwen.

NLP Neuro Linguistic Programming

NLP

NLP (neurolinguïstisch programmeren) is een model om effectief te communiceren, waarmee het mogelijk wordt doelgerichte veranderingen te realiseren.

RET therapie

RET

De Rationeel Emotieve Training is een training gericht op het leren in beheer nemen van je eigen gevoelens en gedrag, door rationeel te denken.

Zwangere vrouw

Birth in Balance

Is een mentale zwangerschapbegeleiding die er voor zorgt dat je tijdens en na de bevalling de regie over jezelf kan houden.

blij dat ik rij

Blij dat ik rij

Is een therapie waarbij je achter de oorzaak komt van je rijangst. Met de interventies die volgen durf je weer te rijden en kan je weer zonder paniek of angst de weg op.

faalangst training

Faalangst training

Angst tijdens het geven van een spreekbeurt, spanning en soms ook paniek tijdens het maken van een toets met als resultaat lagere cijfers en depressieve gevoelens.

prikkelbare darm syndroom

Prikkelbare darm syndroom

Het prikkelbare darm syndroom (PDS) is een veelvoorkomende aandoening van het maag-darmkanaal.

stoppen met roken

Stoppen met roken

Dit is de eerste stap op weg naar een opgelucht leven waarin je meer tijd hebt om te genieten zonder de stress van het moeten roken.

oor probleem tinnitus

Tinnitus

Bij tinnitus hoort iemand continu een geluid terwijl het er niet is zoals: een pieptoon, ruisen, suizen, brommen, fluiten.

slaaptherapie

Slaaptherapie

Slapeloosheid of insomnia is een veelvoorkomende klacht waarbij je moeilijk in slaap raakt of kunt doorslapen.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kan ik je helpen?