Hoe hypnotherapie ook jou kan helpen

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij hypnose wordt gebruikt om het bewustzijn van de persoon te veranderen en toegang te krijgen tot het onderbewuste. Het doel van hypnotherapie is om veranderingen te brengen in gedrag, gewoonten, emoties en denkpatronen die problemen en symptomen veroorzaken. Hypnotherapie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om angst, stress, depressie, fobieën en verslavingen aan te pakken. Het is een veilige en effectieve manier van behandelen die kan worden toegepast als aanvulling op andere behandelmethoden.

Hypnotherapie en werkwijze

Zoek je een oplossing voor een probleem? Heb je angst of heb je misschien een traumatische ervaring gehad? Loop je vast in je leven of wil je gecoacht worden? Wil je verder naar een toekomst waarin je je volledige zelf kan zijn? Dan zit je hier op de goede plek.

Tijdens een eerste gesprek nemen we je je hulpvraag door en de mogelijkheden. Hebben we een klik dan maken we een uniek plan van aanpak afgestemd op jouw persoon, want ik vind dat ieder persoon uniek is en daar hoort een unieke methode bij die volledig is afgestemd op jouw persoonlijkheid en hulpvraag. Door deze werkwijze hoeft de therapie niet lang te duren.

Ik werk eclectisch en dat betekent dat er verschillende vormen van therapie kunnen worden ingezet en zo een behandelplan op maat kan worden gemaakt.

Zwangere vrouw

Birth in balance

Is een mentale zwangerschapbegeleiding die er voor zorgt dat je tijdens en na de bevalling de regie over jezelf kan houden.

faalangst training

Trauma verwerking

Dit is het proces van genezing na het doormaken van een traumatische gebeurtenis.Deze gebeurtenissen kunnen diepe wonden achterlaten, zowel lichamelijk als emotioneel.

slaaptherapie

Angst en onzekerheid

Angst en onzekerheid: twee emoties die ons allen bekend zijn. Ze kunnen ons leven beïnvloeden en ons gevangen houden in een spiraal van negatieve gedachten.

stoppen met roken

Stoppen met roken

Dit is de eerste stap op weg naar een opgelucht leven waarin je meer tijd hebt om te genieten zonder de stress van het moeten roken.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kan ik je helpen?