Hulp bij angst, fobieën, verslavingen, slaapproblemen, trauma, burn-out.

Praktijk Zuid Scharwoude

Voorafgaand aan de therapie zal eerst een intakegesprek plaatsvinden. Dit is een eerste kennismaking om jouw klacht te bespreken. Tijdens dit gesprek worden ook eventueel eerdere behandelingen besproken.
Aan de hand van jouw klacht, wordt een individueel behandelplan opgesteld, waarna de afspraak voor de behandelsessies kan worden gemaakt.

De factuur wordt na het consult digitaal verstuurd en kan per IDEAL link betaald worden. Nadat u de factuur indien bij de verzekering betaald de verzekering uit aan u. De factuur kan zowel digitaal als op papier gegeven worden.

Therapie is vrijgesteld van BTW.

Coaching en Bedrijfstraining zijn de genoemde prijzen exclusief 21% BTW

Vergoedingen
In veel gevallen vergoedt de ziektekostenverzekering hypnotherapie  mits je een aanvullende verzekering hebt (een deel van) de kosten. Informeer hiernaar bij je eigen verzekeraar.

Coachingstrajecten en bedrijfscoaching worden niet door de verzekeraar vergoed. Voor bedrijven wel aftrekbaar.

Voor mensen in de bijstand zijn er speciale regelingen vraag uw gemeente om meer informatie.

KVK nummer: 58981462

Vanwege het proces van EMDR en de MEP kan het consult uitlopen en gelden de volgende tarieven:

Huisbezoek

Huisbezoek is in bepaalde gevallen mogelijk en soms ook wenselijk, bijvoorbeeld bij mensen die door allerlei mogelijke omstandigheden (tijdelijk ) hun huis niet uit kunnen of durven.

Een consult aan huis in de straal van 5 kilometer rond Zuid Scharwoude is vanaf 30 minuten per consult. Korte consulten van 30 minuten zijn gesprekken na het therapie traject en zijn bedoeld als nabespreking of als er behoefte is voor een gesprek . Buiten de straal van vijf kilometer rond Zuid Scharwoude zijn de consulten vanaf een uur tot maximaal twee uur.


In een straal van 5 kilometer rond Zuid Scharwoude zijn er geen extra (reis)kosten aan verbonden. Buiten de straal reken ik € 0,30 per kilometer.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kan ik je helpen?