Mindfulness helpt ons ieder moment van ons leven volledig te leven, ook de meest moeilijke. De basis is heel eenvoudig: aandacht geven. Er is dus niets mystieks of geheims aan. We geven aandacht aan het enige moment dat we hebben, het huidige moment.

Veel van onze energie verliezen we in wat was en wat nog moet komen. Alleen in dit moment kunnen we werkelijk leven

Jammer genoeg missen we vaak het huidige moment. We zijn opgenomen in plannen, zorgen of oordelen.

Door vriendelijke en open aandacht in het nu te brengen en afleidingen en zorgen los te laten,  zal je merken dat dit moment steeds anders is en daardoor nieuw, fris, mysterieus en de moeite is om geleefd te worden.

Het is de weg van heelheid, die niets te doen heeft met wat je  al dan niet kan. Het heeft alles te maken met de oprechtheid waarmee je leeft, met hoe wakker je bent in je leven, en hoe belichaamd je bent in het enige moment dat je hebt, het huidige moment.

Regelmatig organiseert de praktijk workshops mindfulness.

Tijdens deze workshops wordt gebruik gemaakt van niet alleen de mindfulness maar ook elementen uit de hypnotherapie, RET, EMDR.

Het zijn avonden om te ontspannen en kennis op te doen in een ongedwongen sfeer waarbij je ook nog leuke mensen leert kennen,

1 Comment
  • Remco
    Posted 20/12/2017

    Bedankt voor deze fijne workshop. Ik heb er veel van opgestoken wat ik kan gebruiken tijdens mijn werk. En wat een gezellige groep.

Laat een bericht achter

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?