0618902996
info@rolandvanballegooij.nl

o.a bij angsten en fobieën, mentale begeleiding tijdens  en na de zwangerschap , slaapproblemen, traumatische ervaringen, SOLK, burn-out, rouwverwerking, (eet)verslaving, relatieperikelen

Itesting

[mc4wp_form id=”713″]

Het innerlijk kind

Het innerlijk kind

Het Innerlijk kind Veel obstakels die je als een probleem ziet als volwassene hebben vaak een oorsprong in het verleden. pestgedrag in de jeugd heeft vaak gevolgen voor het slachtoffer. Faalangst, onzekerheid en een minderwaardigheidsgevoel kom ik vaak tegen in de praktijk maar je ziet ook wel strijdlustige types die fel in de aanval gaan. Misbruik, agressie (verbaal) geweld, een…

Rouwverwerking

Rouwverwerking

Terwijl ik dit schrijf is het 14 januari een grijze dag, natte sneeuw valt naar beneden en in de verte rommelt het. We zitten halverwege de maand en hebben de feestdagen achter de rug. Voor sommigen een opluchting, eindelijk de boom eruit,  grote schoonmaak en heel fijn,  de dagen gaan weer lengen. Voor anderen een einde van een beproeving. De…

Hypnotherapie een effectieve vorm van psychotherapie

Hypnotherapie een effectieve vorm van psychotherapie

Jaren geleden, ik was toen een jaar of 17 zag ik een documentaire over hypnotherapie op televisie, ik geloof dat het op Veronica was . Na afloop van die documentaire dacht ik : “Dat wordt mijn vak ( als ik later groot ben)”. 17 jaar vond ik voor mijzelf nog te jong om te beginnen dus ben ik eerst in…

Burnout

Burnout

Burn-out Burn-out, je hoort het de laatste jaren steeds meer. Is Burn-out een modeziekte? Burn-out is zeker een serieuze psychische aandoening maar die wel bij onze tijd past. Bij een Burn out is de rek eruit zowel lichamelijk en geestelijk. Je krijgt een afkeer tegen werk en je hebt het gevoel minder te presteren. Het proces sluipt langzaam in iemands…

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?